Szeretettel várjuk pincéinkben! Általános leírásainkat itt találják, de pontos ajánlatot elérhetőségeinket tudnak kérni!

Budafoki és balatonboglári pincéinkben előre egyeztetett időpontokban lehetőség van rendezvények lebonyolítására! Nagy szeretettel ajánljuk figyelmükbe családi pincészetünk, Balatonbogláron és Budapesten található pincéjét. Minimum létszám mindkét helyszínünkön: 10 fő.

 

budafoki pincénkben a téli időszakban csoportos borkóstolókat tartunk, bárki csatlakozhat, dátumok és információ az alábbi linken:

téli borkóstolók Budafokon

_________


Ezen borkóstoló lehetőségeken túl nagy rendezvényeket is tartunk budafoki pincénkben, ezen események alkalmi jelleggel kerülnek megrendezésre és szabadon, bárki által látogathatók. Ezekről bővebb információkat mindig a főoldalunk hírei közt adunk meg, illetve facebook oldalunkon is megosztjuk ezeket és természetesen az elérhetőségeinken is kaphatnak információt!

Pincészetünk az egyszerű, pár fős borkóstolóktól (10 főtől), a többszáz fős, céges rendezvényekig vállal szervezést. A programok alatt borbemutatót tartunk. A sommelier/borász minden felmerülő kérdésre szívesen válaszol, bemutatja a borászatot és a borokat. Igény szerint 4, 6, vagy 8 boros kóstolót tartunk. A rendezvény alatt pincesétára is sor kerül, melynek köszönhetően a vendégek betekintést nyerhetnek a borkészítés folyamatába. Előzetes bejelentkezés szükséges!

Általános lehetőségeink pincéinkben 2023. júniustól minimum 10 főtől:

 • Standard borkóstoló:      8.500,- Ft/fő
  6 bor, borkorcsolya (pl.: zsíros kenyér, sajt, alma)
 • Hidegtálas borkóstoló:     9.500,- Ft/fő
  6 bor, magyaros paraszttál (disznóságok, sajtok, zöldségek, kenhető finomságok, pékáruk)
 • Meleg vacsorával egybekötött borkóstoló: ár változó
  6 boros kóstoló, előre egyeztetett program szerint, catering alapú megbeszélt menüsor, a rendezvény jellegének megfelelő felszolgálással (meleg ételes lehetőségeink csak budafoki pincénkben elérhetők) - 15 főtől elérhető
 • Szüret, team building, outdoor programok Balatonbogláron: ár változó
  Cégünk balatonboglári birtokán, csoport fogadása szüretre, hagyományos szüreti reggelivel, ebéddel, játékokkal, must és borkóstolóval, leányrablással, kiváltással, lopózás, vakkóstoló, stb., nyerteseknek ajándék
 • Budafoki Pincebérlet:
  Amennyiben a helyszínre minden szolgáltatást a megrendelő szállít, a személyzet csak felügyel

PINCEJÁRAT!

Borászatunk budafoki pincéje is csatlakozott a PINCEJÁRAT rendezvénysorozathoz.

Minden hónap első szombatján megnyílnak Budafok pincéi, köztük a Borkő utcai Kóstolópincénk is. A Klauzál Gábor Művelődési Központnak köszönhetően a borozást és pincesétákat, igényes, mindig az adott hónap tematikájához kapcsolódó kultúrális programok színesítik.

Látogassanak el hozzánk és tekintsenek be egy igazi családi borászat mindennapjaiba, élvezzék egy jó pohár bor mellett az éppen szóló muzsikát!

Bővebb információkat a Bornegyed.hu oldalon olvashatnak.

A BORÁSZ HÁZHOZ MEGY!

Budapesten és 20 km-es környékén, illetve a dél-balatoni régióban

Szeretnének valami különlegeset otthon, munkahelyen, barátoknál? Szívesen ajándékoznának valakinek a házi buliján egy meglepetés kóstolót vagy csak szívesen lazítanának a kollégákkal egy hosszú hét után az irodában?

Semmi akadálya!

Borászunk házhoz megy és egy csekély kóstolási árért cserébe tart igazi borkóstolót balatonboglári borainkból, ott, ahol csak szeretnék! A kóstolt borokat a helyszínen pincei áron meg is lehet aztán majd vásárolni. A szolgáltatás Budapesten és 20 km-es környékén, illetve a dél-balatoni régióban elérhető! Kérje részletes árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

 • Katona Zsófia
 • info@katonaborhaz.hu
 • +36 20 221 0871

További információ és ajánlatkérés:

info@katonaborhaz.hu

+36 20 221 0871

Rendezvényterem Budafoki pincénkben:
1222. Budapest, Borkő u. 10. – 160 fő befogadására alkalmas

Balatonboglári pincénk:
8691 Balatonboglár, Epres u. 10. - Téli időszakban kb. 50, Nyári időszakban kb. 100 fő befogadására alkalmas